TOTAALCONCEPT

Van Triest Schilders en Home Made By van Triest bieden u een totaaloplossing in wonen en werken.

Van Triest schilders biedt samen met haar zusterorganisatie Home Made By van Triest (inclusief winkel) organisaties en particulieren een totaalconcept in wonen en werken aan. Het concept is een formule voor de aanpak van het in- en exterieur van zorg- en onderwijsinstellingen, woningen, bedrijven en kantoren. De samenwerking met Home Made By van Triest biedt u bij uitstek de plek voor advies over hoe u kleur van verf, stoffen en behang samen met uw vloer kunt combineren tot één harmonieus eindresultaat.

De functie van het gebouw en/of ruimte staat daarbij voorop. Onze interieur specialisten komen daarom graag bij u op bezoek om zo uw situatie te leren kennen en dat te vertalen naar en professioneel advies. In de Home Made By van Triest woonwinkel kunt u materialen in combinatie met elkaar zien en voelen. Zo komt het ook regelmatig voor dat bewoners van zorginstellingen hun eigen nieuwe leefomgeving in de zaak van Home Made By van Triest uitzoeken en/of alvast kunnen bekijken.

Op grond van het advies wordt er een ontwerp gemaakt en tijdens vervolggesprekken wordt dit ontwerp verder aangescherpt. Na een zorgvuldige opstelling van de planning kunnen de werkzaamheden starten. Door de aanwezige expertise van zowel van Triest schilders als Home Made By van Triest kunnen tijdens het proces technische of praktische knelpunten eenvoudig worden opgelost. Als opdrachtgever heeft u slechts één aanspreekpunt en zorgen korte lijnen ervoor dat het eindresultaat geen verrassing is, maar wel uniek en volledig naar de wens van u gerealiseerd wordt.