WANDAFWERKING

Een werkomgeving met de juiste uitstraling of uw leefomgeving in de juiste ambiance en sfeer.

Een werkomgeving met de juiste uitstraling of uw leefomgeving in de juiste ambiance en sfeer. Daar draait het om bij ons advies in wandafwerking. Professionele wandafwerking is een specialiteit van van Triest schilders. Op basis van uw wensen en mogelijkheden zoeken onze creatieve stylisten samen met u naar de mooiste en meest passende kleuren en combinaties in wandafwerking.

Advies op maat: we geven u inzicht in de voor- en nadelen van toe te passen materialen in uw specifieke situatie, zoals: papier- of vinylbehang, kamerhoog wandtextiel (Bakeart), naadloze vinylwandafwerking (Vescom en Durafort) en glasvlies in talloze varianten.

We kunnen u niet zeggen hoeveel vierkante meters behang we in de afgelopen ruim 50 jaar hebben aangebracht op de wanden bij organisaties en particulieren. Het zijn er veel, dat is zeker. Die ervaring stellen we ook u graag beschikbaar.

Onze dienstverlening in professionele wandafwerking kan eenvoudig professioneel worden uitgebreid met raamdecoratie, gordijnen en vloerafwerking door de samenwerking met ons zusterbedrijf Home Made By Van Triest.